Ervaringen sterilisatie man op ZorgkaartNederland

Welke ervaringen hebben mannen met hun sterilisatie bij Andros Clinics? Veel mannen delen hun ervaring op ZorgkaartNederland, de grootste ervaringssite voor de gezondheidszorg. We hebben een aantal reviews over sterilisatie voor u op een rij gezet.

“Uiterst professioneel”

“Ik denk dat geen man naar deze afspraak gaat zonder een gezonde dosis nervositeit. Zo ook ik. Op uiterst professionele manier sleepte de arts en verpleegkundige mij hier binnen 30 min doorheen. Met een gezonde dosis humor en uitstekende voorlichting hielpen de beide heren mij adequate en moeiteloos door een traject wat toch onprettig te noemen is. Na 2 weken verder te zijn is er praktisch niets meer merkbaar van de behandeling.”

Arnhem, 13 april 2018

Bekijk deze review van 13 april 2018 op ZorgkaartNederland

“Zoveel fijner dan een ziekenhuis”

“Mannenkliniek. Zoveel fijner dan een ziekenhuis is mijn ervaring. Zeer deskundig personeel, vriendelijk en ervaren. Dr Naderi is een fijne en rustige man. Ingreep was zo gebeurd. Geen na pijn gehad.”

Den Haag, 26 januari 2018

Bekijk deze review van 26 januari 2018 op ZorgkaartNederland

“Vasectomie in één bezoek”

“Vriendelijke medewerkers. Telefonische intake mogelijk waardoor vasectomie in één bezoek kon worden uitgevoerd. Op de dag zelf van te voren nog duidelijke uitleg over de behandeling gekregen van de uroloog die de ingreep zelf verricht. De ingreep was pijnloos. Na één rustdag weer aan het werk gegaan en daarna slechts enkele dagen een beetje ongemak gehad. Kortom, een positieve ervaring.”

Den Haag, 26 januari 2018

Bekijk deze review van 26 januari 2018 op ZorgkaartNederland

“Geen moment ongemakkelijk”

“Een vasectomie is een kleine ingreep, maar zeker wel een big deal voor de meeste mannen. Bij Andros begrijpen ze hoe om te gaan hiermee. Zeer aardige assistente en specialist. Na een ontspannen gesprekje werd snel en kundig begonnen met de ingreep. Geen moment ongemakkelijk gevoeld. Tijdens de ingreep werd alles duidelijk verteld. Het is zeker geen fijne ingreep, maar nu na twee weken ben ik al weer bijna helemaal hersteld. Nog een kleine beetje last met hardlopen. Al met een een zeer goede ervaring. De lokatie is ook top, heeft veel minder een ziekenhuis sfeer.”

Den Haag, 28 november 2017

Bekijk deze review van 28 november 2017 op ZorgkaartNederland

“Zeer kundig personeel”

“Ik was vrij gespannen voor de behandeling maar iedereen heeft mij er door gesleept. Zeer vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je op je gemak te stellen. De behandeling verliep heel goed en soepel. Zeer kundig personeel. Dr Naderi weet echt wat hij doet en legt heel helder uit. Tevens een bijzonder vriendelijke man! De dag na de behandeling werd ik zelf door dr. Naderi gebeld om te checken hoe het met mij gaat. Al met al erg mee gevallen en zeer tevreden over de Andros kliniek!”

Arnhem, 17 november 2017

Bekijk deze review van 17 november 2017 op ZorgkaartNederland

“Voor ons was het een duidelijke zaak”

“Voor ons was het een duidelijke zaak. Wij hebben een mooi gezin. Dus besloten wij voor een definitieve sterilisatie van de man, omdat het bij een vrouw een stuk gecompliceerder en riskanter is. Informatie van het internet hierover vind ik nogal verwarrend. Gelukkig kwam ik op de site van Andros Clinics Amsterdam terecht. Een duidelijk en transparante kliniek dat ook nog eens concurrerend geprijsd is.

Na een goed en ontspannen gesprek met dr. Nader Naderi, werd ik door hem en zijn assistent geholpen. Binnen 15 min. liep ik weer de deur uit. Het enige wat enigszins merkbaar was, waren de gevoelige testikels. Inmiddels 3 weken verder voel ik me prima. De testikels zijn ook bijna de oude. Het was geen probleem om na 2 weken weer sexueel actief te zijn. Alsof er niets gebeurt is daar beneden…. het voelt goed. Een echte aanrader om je daar gerust en ontspannen te laten behandelen!”

Amsterdam, 2 november 2017

Bekijk deze review van 2 november 2017 op ZorgkaartNederland

“Bijzonder fijne kliniek”

“Bijzonder fijne kliniek. Bij binnenkomst zeer vriendelijk benaderd en mochten meteen doorlopen. Even een prettig gesprek voor de ingreep met Dr. Nader Naderi die alles even rustig uitlegt. Tijdens de ingreep wordt je op je gemak gesteld en voor je het weet is het klaar. Daarna even rustig kopje koffie gedronken en weer naar huis. Volgende dag ging de telefoon en dr Naderi vroeg even hoe het ermee ging. Zeer fijne ervaring met deze kliniek.”

Arnhem, 19 mei 2017

Bekijk deze review van 19 mei 2017 op ZorgkaartNederland

“Zorgvuldig”

“Weinig contact nodig, maar wat er aan contact was verliep plezierig. De ingreep ging aan een kant makkelijker dan aan de andere, maar de arts en assistent deden hun werk goed, zorgvuldig en op een plezierige manier.”

Amsterdam, 11 mei 2017

Bekijk deze review van 11 mei 2017 op ZorgkaartNederland

“Wel wat langer last”

“Alhoewel ik tegen de behandeling opzag, werd ik snel op m’n gemak gesteld door het personeel en verliep alles heel soepel. Ik werd vooraf duidelijk geïnformeerd over de leefinstructies en kreeg een brief mee om aan een weekendarts te geven in een noodgeval. Uiteraard bleek dat allemaal niet nodig. Na de behandeling had ik wel wat langer last dan in de meeste documentatie beschreven. Op een site van een andere kliniek las ik dat het kan voorkomen dat oplosbare hechtingen soms wat langer nodig hebben om op te lossen. Ook voelden de eerste ejaculaties anders dan ‘normaal’. Op diezelfde site las ik dat dat ook normaal was. Inmiddels is alles weer ‘zoals gewoon’. Het zou fijn zijn om deze informatie in eerste instantie al te hebben ontvangen.”

Den Haag, 11 mei 2016

Bekijk deze review van 11 mei 2016 op ZorgkaartNederland

“Geen pijnlijk gevoel sinds ingreep”

Geholpen door dokter Naderi.Voor de ingreep contact met een verpleegkundige. Hij gaf heldere informatie. De ingreep zelf verliep soepel en dokter Naderi stelde mij gerust. De dag na de ingreep belde hij zelf om te informeren hoe het ging. Kon niets anders melden dan; prima. Geen enkel vervelend of pijnlijk gevoel gehad sinds de ingreep. Nog een paar dagen rustig aan doen en dan is dit alles weer vergeten. Prima zorgverlening.

Den Haag, 7 september 2016

Bekijk deze review van 7 september 2016 op ZorgkaartNederland

Nog meer ervaringen lezen?

Andros heeft een website die geheel over sterilisatie gaat waarop nog meer ervaringen gedeeld worden. Lees recente ervaringen op www.sterilisatieklinieken.nl

Waarom kiezen mannen voor een sterilisatie bij Andros Clinics?

  • Andros Clinics is dé specialist voor mannen, met speciale spreekuren voor vasectomie.
  • De sterilisatie WORDT altijd uitgevoerd door een gediplomeerd en ervaren uroloog.
  • Andros Clinics heeft het ZKN-keurmerk, we werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.
  • Zeer tevreden mannen: hoge waardering van 8,8 op ZorgkaartNederland.

U kunt snel bij onze klinieken in AmsterdamDen Haag, Arnhem, Baarn en Den Bosch terecht.

Lees verder over:

logo zkn Keurmerk

Het ZKN-keurmerk garandeert kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en hygiëne met onafhankelijke toetsingen.

Artsenblog