Ervaringen en waarderingen

Omdat transparantie bij Andros hoog in het vaandel staat, publiceren we alle resultaten van onderzoek naar cliënttevredenheid.

Onderzoek cliënttevredenheid

 AndrosNL*
Informatie-
voorziening
8,78,2
Bejegening
door arts
9,08,6
Behandeling8,88,4
Nazorg8,58,2
Totaalindruk
kliniek
8,98,5
NPS6150

In de tabel vindt u resultaat Andros Clinics gemeten over 2020 versus NL* =  klinieken in Nederland, conform Benchmark KliniekenMonitor gepubliceerd juli 2021.

logo zkn Keurmerk

Met onze 6 beloftes weet u wat u van Andros Clinics kan verwachten. Over verzekerde zorg, kwaliteit, artsen, overleg, sfeer en efficientie.

Lees de 25 meest recente reviews

Menselijkheid en oplossende instelling Bekijk deze review van 1 oktober 2021

8.6

Nette ,zeer goede ,informatieve en direct de zorgvuldige deskundige diagnostiek. Kwam zeer vertrouw over. Bekijk deze review van 1 oktober 2021

8.1

Al jaren uitermate tevreden over mijn jaarlijkse behandeling door Dr. Michiel Kiewit de Jonge. Bekijk deze review van 1 oktober 2021

10

Snelle en deskundige kliniek. I.v.m. korte lijntjes snel de juiste persoon te berijken. Bekijk deze review van 1 oktober 2021

8

Dr de Hond is kundig, bevlogen, spreekt begrijpelijke taal Bekijk deze review van 1 oktober 2021

7.7

Zorgvuldige aanpak en ontspannen sfeer. Bekijk deze review van 1 oktober 2021

8.2

ben erg tevreden over het hele traject. Bekijk deze review van 30 september 2021

10

behandeling zeer goed ,voorlichting goed, duidelijk wat er ging gebeuren ! mijn eerste keer op de poli geweest. na zorg... Bekijk deze review van 29 september 2021

9.3

Snel een afspraak kunnen maken, prettige ontvangst, duidelijke uitleg, de tijd krijgen voor vragen, kundig personeel, veel informatie gekregen (ook op... Bekijk deze review van 28 september 2021

8.9

Met spanning de ingreep laten doen, een tekening liet zien wat er speciek ging gebeuren en wat ik tijdens ingreep kon... Bekijk deze review van 27 september 2021

8.5

Werd naar je geluisterd, en bij vragen, werden die duidelijk beantwoord. Bekijk deze review van 23 september 2021

8

Er werd goed geluisterd en begripvol gereageerd. Er werd goede uitleg gegeven over de mogelijke behandelingen met de eventuele voor- en... Bekijk deze review van 22 september 2021

9.6

Vriendelijke zorgevrleners, snel contact met de arts indien nodig. Bekijk deze review van 22 september 2021

8.2

Duidelijke taal en deskundigheid. Je bent hier zeker geen nummer ondanks dat het voor hen routines zijn. Bekijk deze review van 22 september 2021

10

Duidelijke uitleg en goede onderzoeken. Bekijk deze review van 21 september 2021

7.6

Ben zeer tevreden over de behandeling, deskundig onderzoek en informatie. Al mijn vragen werden beantwoord . Bekijk deze review van 21 september 2021

10

Vriendelijk deskundig discreet Bekijk deze review van 21 september 2021

8.6

Ik ben heel tevreden over mijn bezoek aan de Andros kliniek. De verpleegkundige en de arts waren bijzonder prettig in hun... Bekijk deze review van 21 september 2021

9.6

Dit was mijn eerste ervaring met de andros kliniek. We zijn nog in de onderzoeksfase, dus zijn nog niet aan het behandelen... Bekijk deze review van 15 september 2021

7.8

Deskundigheid en vooral vriendelijkheid personeel - korte wachttijd - afspraak niet uitgelopen maar goede doorstroming tussen de drie behandelaars (bloedafname, verpleegkundige,... Bekijk deze review van 14 september 2021

8

Deskundig onderzoek met duidelijke uitleg over de resultaten. Goede uitleg over biopsie en resultaat daarvan Bekijk deze review van 14 september 2021

8.8

Ik ben blij dat ik mij zeker al 8 jaar, jaarlijks bij Andros heb laten onderzoeken. Toen ik 2 jaar terug te... Bekijk deze review van 13 september 2021

8.7

Andros is een goed gespecialiseerd instituut dat voorop loopt met verantwoorde vernieuwende technieken Bekijk deze review van 12 september 2021

8

De ontvangst in de kliniek was zeer goed. De benadering door de zorgverleners straalde meteen vertrouwen uit en voelde zeer positief.... Bekijk deze review van 10 september 2021

8.8
Lees meer waarderingen over Andros Clinics op ZorgkaartNederland

Onze specialisten

Neem contact met ons op